Disclaimer

Dit is de site van de Stichting Voedselbank Oost Twente.

Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Voedselbank Oost Twente niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bas en Ben Deterink (B&B Webdesign). Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze internetsite besteden is het mogelijk dat de informatie, die op deze website wordt gepubliceerd, onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Stichting Voedselbank Oost Twente is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Ook kan de Stichting Voedselbank Oost Twente geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie.

Stichting Voedselbank Oost Twente garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Ook aanvaardt de Stichting Voedselbank Oost Twente geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

© Stichting Voedselbank Oost Twente – 2015

Vacature